четвер, 06 жовтня 2011 20:17

"Для опозиції головне - витягнути свого, а інші громадяни нехай страждають" - "регіонал"

"Для опозиції головне - витягнути свого, а інші громадяни нехай страждають" - "регіонал"

На думку депутата від Партії регіонів Володимира Олійника, в сесійній залі Верховної Ради опозиція продемонструвала, що для неї головне, пише Українська правда.

"Президентський закон є системним, інноваційним, і його треба розглядати як перший етап модернізації Карного кодексу", - сказав нардеп.

"Треба так само уважно розглянути інші його статті, і з урахуванням соціальних, політичних та економічних наслідків продовжити цей європейський шлях декриміналізації та лібералізації кримінального законодавства", - додав депутат.

При цьому Олійник наголосив: голосування в сесійній залі продемонструвало, що опозиційні сили відмовляються підтримати закони, написані для людей.

"Адже перший етап передбачає декриміналізацію та лібералізацію законодавства в сфері господарської діяльності - тобто для підприємців, які ведуть малий та середній бізнес. Зміни до законодавства надають цим громадянам абсолютно інші, більш ліберальні умови роботи", - пояснив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декриміналізація статті під Тимошенко може стати "поганою традицією" - "регіонал"

"Натомість опозиція пропонувала ухвалити рішення лише стосовно однієї людини", - зауважив Олійник.

"Безперечно, життя та здоров'я кожного громадянина варті уваги, проте дивно, чому сьогодні ці депутати не турбуються про виборців, про тих, хто наповнюють бюджет, хто страждають від неправомірних дій, до яких інколи вдаються співпрацівники правоохоронних органів. Адже через такі механізми, як арешт та позбавлення волі, сьогодні фактично нищиться бізнес в Україні", - заявив політик.

"Сьогодні вони продемонстрували: для них головне - витягти свого, а інші громадяни нехай продовжують страждати через недоліки Карного кодексу, ухваленого ще за радянських часів", - підсумував Олійник.

Зараз ви читаєте новину «"Для опозиції головне - витягнути свого, а інші громадяни нехай страждають" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути