пʼятниця, 25 січня 2008 14:45

Для Ахметова призначення Богатирьової стало несподіванкою

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова не погоджувала з одним із лідерів Партії регіонів Рінатом Ахметовим своє призначення на цю посаду.

При цьому Ахметов підкреслив, що Богатирьова - "доросла жінка і самостійний політик".

За словами Ахметова, його дуже багато що пов`язує з Богатирьовою. "Я завжди з повагою ставився до цієї людини і політика. А що стосується її рішення перейти на нову посаду, я відповім футбольною мовою: півфінал для мене несподіваний, сподіватимемося, що фінал буде ясним і переможним для України", - сказав він.

Ахметов також підкреслив, що ніякого розколу в Партії регіонів немає.

24 грудня 2007 року Президент України Віктор Ющенко підписав указ про призначення народного депутата від Партії регіонів Богатирьової секретарем РНБО.

Деякі експерти висловлювали думку, що призначення Богатирьової на посаду секретаря РНБО слід розглядати крізь призму зближення Президента України Віктора Ющенка з частиною "донецької" команди, що представляють бизнес-групу Ахметова, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Для Ахметова призначення Богатирьової стало несподіванкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути