неділя, 30 грудня 2018 09:45

Діти та шлюби з іноземцями: як влаштували особисте життя жінки-нардепи
5

Нардеп з "Блоку Петра Порошенка" Марія Іонова народила другу дитину
Фото: Facebook
Нардеп з "Блоку Петра Порошенка" Марія Іонова народила другу дитину
У травні 2018-го мамою стала позафракційний нардеп Вікторія Пташник. На роботу вона приходила з дитиною
Народний депутат від фракції "Самопоміч" Ірина Сисоєнко одружилась у квітні. Через робочий графік весільна сукня була червоною
Цьогоріч одружилась з юристом з Великої Британії нардеп з "Блоку Петра Порошенка" Світлана Заліщук

Цьогоріч у Верховній Раді мамами стали три народні депутати, одна з них - вперше. Дехто з них одружився. Gazeta.ua пригадує нардепок, які зустрінуть новий рік з новим чоловіком та дитиною.

На початку 2018-го року, 26 січня, нардеп з "Народного фронту" Тетяна Донець народила первістка. Дівчинку народила від колеги з фракції Дениса Дзензерського.

22 грудня народила другу дитину нардеп з "Блоку Петра Порошенка" Марія Іонова. Родина вже мала 11-річну дівчинку Софію. Цього разу Марія народила хлопця. Назвали Олександром.

У травні 2018-го мамою стала позафракційний нардеп Вікторія Пташник. У жінки народилась дівчинка. Нардеп вже мала сина - 8-річного Євгена.

"9 місяців тому маленька дівчинка, що жила на небесах, вирішила обрати нас своїми батьками. І ось сьогодні рано вранці нарешті вона вийшла зі свого тимчасового будиночку, щоб познайомитися з нами та всім світом", - поділилась у Facebook новиною Пташник.

У липні нардеп з "Блоку Петра Порошенка" Світлана Заліщук одружилась з британським юристом Вейн Джордашем. На весілля до пари завітали народні депутати Мустафа Найєм та Сергій Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися нові подробиці сімейного життя екс-"регіонала" Шуфрича

Напередодні, у квітні народний депутат від фракції "Самопоміч" Ірина Сисоєнко одружилась з німецьким лікарем.

"Ледь не спізнилася на укладання шлюбу, оскільки їхала з роботи. Тому святкування з білою сукнею буде робити пізніше, під час моєї літньої відпустки".

З вересня 2018-го року за ініціативою Кабміну у пологових будинках почали видавати пакунки малюка для догляду за дитиною. Понад 9 тисяч жінок отримали їх. Тим, хто збирається народжувати вдома, допомогу не видаватимуть.

З січня 2019-го тим жінкам, які раніше виходитимуть на роботу, держава оплатить няню. На компенсацію можуть розраховувати родини з дітьми до 3-х років.

Зараз ви читаєте новину «Діти та шлюби з іноземцями: як влаштували особисте життя жінки-нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути