Ексклюзиви
середа, 20 листопада 2019 17:38

Директор ДБР заявив, що публікація фейків не є підставою подати у відставку

Директор ДБР заявив, що публікація фейків не є підставою подати у відставку
Роман Труба заявив, що аудіо, опубліковане на каналі "Трубу прорвало" - фейки. Фото: novynarnia.com

Директор Державного бюро розслідувань (ДБР) Роман Труба заявляє, що оприлюднені в телеграм-каналі "Трубу прорвало" аудіозаписи з нібито його переговорами компрометуючого змісту не відповідають дійсності і є провокацією.

Про це 20 листопада повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ці публікації - фейк і провокація, вони мене не зламають... не коментуватиму фейки... буду я подавати у відставку? Не буду", - сказав Труба на брифінгу в Києві.

Про публікації в телеграм-канал "Трубу прорвало" стало відомо 19 листопада, коли там оприлюднили аудіозаписи. На них нібито директор ДБР Труба отримував вказівки від нібито генерального прокурора Руслана Рябошапки і нібито керівника Офісу президента України Андрія Богдана про припинення низки обшуків, а також нібито отримував завдання від президента Зеленського про відкриття конкретних проваджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я вивчу питання" - Зеленський про касетний скандал з Трубою

В агентстві "Інтерфакс-Україна" заявили, що наразі не мають даних про достовірність оприлюднених у згаданому телеграм-каналі аудіозаписів, як і інформації про його автора.

На телеграм-каналі "Трубу прорвало" з'явилися записи нібито розмов директора Державного бюро розслідувань Романа Труби у своєму кабінеті. У них йдеться про вказівки з Офісу президента.

Зараз ви читаєте новину «Директор ДБР заявив, що публікація фейків не є підставою подати у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути