понеділок, 08 липня 2019 12:53

"Дешевий трюк": Зеленський зробив розгромну заяву про телеміст і згадав про Медведчука, попередню владу і Путіна

"Дешевий трюк": Зеленський зробив розгромну заяву про телеміст і згадав про Медведчука, попередню владу і Путіна
Президент Володимир Зеленський проїхався по попередній владі, Медведчуку і його куму Путіну.

Телеміст російських пропагандистів є дешевим трюком перед виборами.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні в понеділок.

"Дорогі українці, ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції та трішки включити голови.

Анонсований телеміст - це просто дешевий, але небезпечний піар-хід перед виборами. Мета якого - знову поділити нас, усіх українців, на два табори.

Одному табору політики розкажуть: "Звичайно, давайте поговоримо. Треба забувати образи, ми ж "братські народи", подумаєш - тисячі загиблих наших хлопців".

Другий табір політики закличуть обуритись. І прикриваючись патріотизмом, підуть заробляти бали на вибори - "Дивіться, як героїчно протистою куму Путіна, якого 5 років не помічав, але то таке". Почнуть громити і палити телеканал, чим створять прекрасну картинку для російського телебачення про "озвірілих фашистів".

Прикриваючись патріотизмом, будуть казати "Дивіться, як героїчно протистою куму Путіна, якого 5 років не помічав

Тоді першому табору політики скажуть: "Досить терпіти цю хунту, вибирай нас на парламентських виборах".

А ще весь цей трюк дасть привід апелювати до міжнародної спільноти "Ось бачите, ми готові до діалогу, а вони знову не хочуть. То, може, час знімати санкції".

Я звертаюся до усіх українців. Ми не табір і нас не треба ділити. Зараз вами просто маніпулюють політики, які дуже хочуть потрапити у парламент. Різниця між ними одна. Перші будут грабувати А другі будуть грабувати. Всі вони прекрасно і мирно живуть один із одним по сусідству у відомому селі під Києвом. І після показових потасовок у Верховній Раді України та перепалок у студіях політичних ток-шоу вони спокійно збираються за 3-метровим парканом маєтку та підіймають келихи з дорогим віскі. Який, до речі, коштує, як три ваші місячні зарплати.

Хочу звернутися до президента РФ Володимира Путіна. Треба поговорити? Треба. Давайте. Обговоримо, чий Крим, і кого там немає на Донбасі.

Путін, треба поговорити? Давайте. Обговоримо, чий Крим, і кого там немає на Донбасі

Компанію для розмови пропоную наступну: я, ви, президент США Дональд Трамп, прем'єр Великої Британії Тереза Мей, канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Франції Емманюель Макрон. Місце? Думаю, Олександр Григорович Лукашенко з задоволенням прийме нас із вами у Мінську.

Ми не змінюємо і не відмовляємося від жодних дипломатичних форматів. Ми пропонуємо поговорити. Адже треба ж поговорити, правда?" - заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ відреагувала на пропагандистський телеміст

7 липня ведучий російського пропагандистського каналу "Россия 24" Дмитро Кисельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити" із телеканалом NewsOne кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука. Його планують провести 12 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Дешевий трюк": Зеленський зробив розгромну заяву про телеміст і згадав про Медведчука, попередню владу і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути