Ексклюзиви
пʼятниця, 14 березня 2014 10:28

Держдума скоротила місію спостерігачів за референдумом у Криму

Держдума скоротила місію спостерігачів за референдумом у Криму

Держдума скоротила місію спостерігачів за референдумом, який пройде в Криму 16 березня; спостерігати за дотриманням прав і ходом проведення волевиявлення кримчан від нижньої палати російського парламенту будуть 20 депутатів.

Про це повідомила в п'ятницю заступник голови профільного комітету у справах СНД Тетяна Москалькова.

Раніше повідомлялося , що до Криму полетить делегація з 25 депутатів Держдуми, у тому числі глава комітету у справах СНД Леонід Слуцький. Передбачалося, що крім нього до складу делегації будуть включені 12 представників "Єдиної Росії" і по чотири від "Справедливої ​​Росії", ЛДПР і КПРФ.

"У нас було сформовано дві групи депутатів, одна з яких вилетіла заздалегідь у кількості 20 осіб. Керівництво вирішило, що достатньо цих сил для спостереження за референдумом в Криму", - сказала Москалькова .

Вона додала, що сама не полетить, хоча раніше була включена до складу делегації. За словами депутата, це пов'язано це лише з тим, що там досить представників Держдуми і немає необхідності в додаткових силах для вирішення завдання з контролю за порядком під час проведення референдуму.

Зараз ви читаєте новину «Держдума скоротила місію спостерігачів за референдумом у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути