Ексклюзиви
вівторок, 09 серпня 2011 20:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Державна пенітенціарна служба заперечила прослуховування Тимошенко

Державна пенітенціарна служба заперечила прослуховування Тимошенко

Державна пенітенціарна служба заперечує прослуховування камери в Лук'янівському слідчому ізоляторі, де перебуває колишній прем'єр Юлія Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Сьогодні, 9 серпня 2011 року, через заяву прес-служби партії "Батьківщина" розповсюджено анонімну інформацію про те, що нібито в камері Київського слідчого ізолятора, де утримується ЮліяТимошенко, встановлено спеціальні технічні засоби для прослуховування та відеоспостереження. У зв'язку з цим Державна пенітенціарна служба України офіційно повідомляє, що дана інформація є неправдивою – ніяких технічних засобів щодо додаткового спостереження в камері Київського СІЗО за Юлією Тимошенко немає", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, відомство у відповідь на неодноразові звернення представників ЗМІ повідомляє, що конфліктних ситуацій з сусідами по камері у екс-прем'єра не виникало, претензій на умови утримання до керівництва СІЗО від неї не надходило.

Нагадаємо, раніше прес-службі партії "Батьківщина" повідомила особа, яка побажала залишитися неназваною, що у камері 242 в Лук'янівському СІЗО, в якій утримують Тимошенко, за місяць до арешту екс-прем'єр-міністра під час ремонту було встановлено техніку для прослуховування.

Зараз ви читаєте новину «Державна пенітенціарна служба заперечила прослуховування Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути