пʼятниця, 17 липня 2009 12:22

Депутати-слідчі вимагають звільнити Павленка через зловживання

Депутати-слідчі вимагають звільнити Павленка через зловживання
Народні депутати Равіль Сафіуллін (Партії регіонів), Володимир Філенко (БЮТ) і Сергій Храпов (КПУ) пропонують парламенту рекомендувати Кабінету Міністрів розглянути доцільність перебування Юрія Павленка на посаді міністра у справах сім"ї, молоді та спорту.

Про це йдеться в проекті постанови N 4786, зареєстрованому в Раді 8 липня.

Депутати обгрунтовують таку ініціативу тим, що в результаті перевірки тимчасової слідчої комісії Ради з реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у діях Павленка були виявлені значні зловживання.

"Враховуючи низький організаційний рівень менеджменту, бездіяльність, фінансові та інші порушення законодавства України, загрозу зриву термінів реконструкції НСК "Олімпійський", розглянути питання щодо доцільності перебування на посаді Міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Павленка Ю.О.", - йдеться в проекті постанови.

Депутати пропонують продовжити працю слідчої комісії до 19 листопада і заслухати її звіт у листопаді.

Окрім цього, парламентарі пропонують доручити Кабміну до 1 жовтня проінформувати Раду про стан підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Нагадаємо, голова слідчої комісії ВР з перевірки дотримання законодавства при реконструкції "Олімпійського" Равіль Сафіуллін заявив, що вартість реконструкції НСК "Олімпійський" в результаті приписок збільшилася "мінімум на 30%".

ProUa
Зараз ви читаєте новину «Депутати-слідчі вимагають звільнити Павленка через зловживання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути