пʼятниця, 09 квітня 2010 12:55

Депутати Портнова затіяли розкол у БЮТ

Депутати Портнова затіяли розкол у БЮТ

Народний депутат Володимир Пилипенко (БЮТ) вважає аморальним перебування його колеги Сергія Соболєва на посаді прем"єр-міністра опозиційного уряду.

Про це йде мова в заяві Пилипенко.

Пилипенко вважає, що Соболєву варто було здати депутатський мандат ще до президентських виборів, відразу після відставки Віктора Пинзеника з уряду Тимошенко.

"Соболєв обирався до парламенту від ПРП, лідер якої Віктор Пинзеник вирішив, що робота в уряді Тимошенко є неприйнятною для нього через непрофесійний держбюджет на 2009 рік", - вважає він.

Нардеп упевнений, що Соболєв мав піти разом з Пинзеником.

"Пинзеник демонстративно пішов у відставку. З огляду на таку позицію свого партійного лідера, Соболєв повинен був узяти її за приклад і піти за Пинзеником ще в лютому минулого року" - цитує Пилипенка його прес-служба.

Нагадаємо, народний депутат від БЮТ, один з головних юристів блоку Андрій Портнов нещодавно став заступником голови адміністрації президента.

Депутат Пилипенко відноситься до так званої "групи Портнова" у БЮТ. У неї також входять депутати Святослав Олійник і Валерій Писаренко.

Як відомо, нещодавно Портнов склав з себе депутатські повноваження і перейшов на роботу в секретаріат президента.

В інтерв"ю "Українській правді" він також заявив, що близькі до нього депутати - Олійник, Пилипенко і Писаренко - "ще задовго до президентських виборів зробили для себе висновок, що це їх останнє політичне життя в БЮТ".

Зараз ви читаєте новину «Депутати Портнова затіяли розкол у БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути