Ексклюзиви
вівторок, 31 серпня 2010 17:01

Депутати - перебіжчики об"єдналися в групу "Реформи заради майбутнього"

Депутати - перебіжчики об"єдналися в групу "Реформи заради майбутнього"

У вівторок, 31 серпня, відбулися установчі збори нової депутатської групи "Реформи заради майбутнього". До групи увійшли 17 народних депутатів. Таким чином, за чисельністю група не поступається повноцінній парламентській фракції.

Координатор депутатської групи нардеп Ігор Рибаков заявив про свою впевненість у тому, що група "Реформи заради майбутнього" вже найближчим часом стане повноцінним учасником проурядової коаліції і буде ефективно працювати з іншими народними депутатами більшості, урядом і президентом України Віктором Януковичем.

"Ми подолали розрізненість. З сьогоднішнього дня наша група є цілісним, самостійним і впливовим суб"єктом парламентської діяльності", - йдеться в заяві парламентської групи.

Головне гасло нового парламентського об"єднання - "Реформи заради людей, а не заради реформ". Координатор групи Ігор Рибаков упевнений, що поява в коаліції нового учасника не просто істотно збільшить її склад, але і дасть потужний імпульс для подальшої плідної роботи.

"Ми бачимо перспективу розвитку суспільства і держави тільки в проведенні швидких, послідовних і ефективних перетворень. Пріоритетні напрями таких реформ ми закріпили в Положенні про депутатську групу "Реформи заради майбутнього", - сказано в заяві, поширеній прес-службою групи.

У складі групи - депутати з різних політичних таборів, які увійшли до коаліції. Депутатська група "Реформи заради майбутнього" створена на принципах самоврядування і, як стверджують її учасники, готова прийняти всіх депутатів, які поділяють її основний принцип "Майбутнє - це зміни на краще. Зміни - це реформи. Реформи - це ми".

Нагадаємо, в червні 2008-го року Ігор Рибаков першим із представників тодішнього більшості вийшов з проурядової коаліції БЮТ і НУ-НС, звинувативши уряд Юлії Тимошенко у корупційних діях і контрабанді на українській митниці.

У березні 2010-го група народних депутатів на чолі з Ігорем Рибаковим як позафракційні увійшла до складу коаліції "Стабільність і реформи", яка сформувала новий уряд і обрала прем"єр-міністром Миколу Азарова.

Подробности

Зараз ви читаєте новину «Депутати - перебіжчики об"єдналися в групу "Реформи заради майбутнього"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути