Ексклюзиви
вівторок, 23 червня 2009 14:15

Депутати хочуть вигнати шістьох міністрів Тимошенко

Депутати хочуть вигнати шістьох міністрів Тимошенко
На погоджувальній раді у вівторок лідери фракцій парламенту обговорюватимуть питання щодо звільнення ще низки міністрів уряду Юлії Тимошенко.

Про це сказав спікер Володимир Литвин під час розгляду питання відставки Йосипа Вінського з посади міністра транспорту і зв"язку.

На пропозицію лідера Компартії Петра Симоненка після відставки Вінського розглянути й "відповідальність інших міністрів", Литвин сказав:

"Сьогодні у Верховній Раді зареєстровано 7 проектів постанов про звільнення відповідних міністрів. Я ознайомлю сьогодні керівників фракцій з відповідними документами. Я думаю, пропозицію Симоненка буде можливість обговорити на засіданні погоджувальної ради о 15:30".

Литвин також зазначив, що на попередній погоджувальній раді лідери фракцій узгодили основні позиції щодо ухвалення змін до Бюджетного кодексу.

"Ми погодили всі дискутивні моменти і домовилися матеріалізувати наші домовленості у процесі доопрацювання змін до документу, який підготовлений до другого читання", - сказав він.

За словами Литвина, над документом працює робоча група і у разі, якщо будуть погоджені всі позиції, на вечірньому засіданні Верховна Рада зможе вийти "на ухвалення практичного рішення".

"Як крайній варіант завтра на ранковому засіданні Верховна Рада ухвалить остаточне рішення", - додав він.

Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано постанови про звільнення міністра освіти і науки Івана Вакарчука, міністра юстиції Миколи Оніщука, міністра культури Василя Вовкуна, міністра промпромисловості Володимира Новицького, міністра агрополітики Юрія Мельника, віце-прем"єра Івана Васюника.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Депутати хочуть вигнати шістьох міністрів Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути