Ексклюзиви
пʼятниця, 18 жовтня 2013 15:45

Депутатам раніше ніколи не затримували зарплату — Бондаренко

Депутатам раніше ніколи не затримували зарплату — Бондаренко
Фото: obozrevatel.com

Нардеп від "Батьківщини" Володимир Бондаренко не знає, чи затримують парламентарям зарплату. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами політика, він поки не звертався до бухгалтерії. Бондаренко пояснив, що раніше затримок із виплатами не було.

Нардеп також розказав, що має десятки звернень від громадян, зокрема із столичного Шевченківського району, які скаржаться на те, що їм не виплачують пенсії. "Йде маніпуляція — створюється видимість грошей на рахунках, яких реально немає. Дефіцит Пенсійного фонду зараз просто небачений. Вийшов з під будь-якого контролю. Кредитів немає. Чекають, щоб прибула місія МВФ і стосунки розморозили. Така гра буде продовжуватися до Нового року, поки не будуть закриті всі фінансові розрахунки по 2013 року. Ці гальмування стосуються багатьох пільгових категорій, а не тільки пенсіонерів", - зазначив він.

"А сьогодні мені стало відомо, що у Києві в службах соціального захисту іде "добровільна" відмова від частини заробітних плат. Рядові співробітники віддають 50 гривень, начальники відділів — 100 гривень. Заступники начальника міського управління соціального захисту — 500. Це відбувається під великим секретом. Роблять це, щоб підтримати імідж успішних господарів. Під День визволення Києва учасникам оборони хочуть виплатити ці гроші, бо у бюджеті коштів немає", - додав депутат.

Нагадаємо, народний депутат від "Батьківщини" Леся Оробець у Фейсбук поскаржилась, що нардепам затримують виплату зарплат.

 

Зараз ви читаєте новину «Депутатам раніше ніколи не затримували зарплату — Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути