вівторок, 06 грудня 2011 21:21

Депутат вимагає, щоб мер Львова демонтував рекламу пельменів

Депутат вимагає, щоб мер Львова демонтував рекламу пельменів

Депутат Львівської міської ради Ірина Фаріон подала депутатський запит до міського голови Львова Андрія Садового із вимогою негайно демонтувати рекламу пельменів із "спотвореними назвами українських форм імен".

Як стверджує жінка, такі форми імен як Діма, Катя, Саша є несприйнятливими для української мови.

Мер Львова замість того, щоб надавати рекламну площу для ідеологічно правильної реклами, "по холуйському догідливо" сприяє поширенню "рускава міра", вважає Фаріон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Фаріон "напали" невідомі, які виявились міліціонерами

"Абсолютно не прийнятною і політично заангажованою є ваша вибірковість у наданні площ для розташування реклами, - апелює до Садового Ірина Фаріон. – Позаяк, у жовтні цього року Садовий позбавив львів'ян отримати підготовану всеукраїнським об'єднанням "Свобода" з моєї ініціативи знакову і вагому інформацію про Миколу Лемика. Микола Лемик – це провідний діяч Організації українських націоналістів. Він 23 жовтня 1933 року вчинив геройський і блискучий вчинок, убивши московського емісара Майлова у львівському посольстві СРСР на знак протесту проти влаштованого більшовиками Голодомору в Україні", - заявила депутат Львівської міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Депутат вимагає, щоб мер Львова демонтував рекламу пельменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути