вівторок, 02 липня 2019 12:46

Депутат Хмільницької міськради Терещук намагається уникнути відповідальності за побиття жителя

На початку червня низкою ЗМІ пройшла новина про напад депутата міськради в Хмільнику (Вінницька область) Руслана Терещука на місцевого жителя.

  Депутат міськради в Хмільнику Руслан Терещук
Депутат міськради в Хмільнику Руслан Терещук

31-річний політик вибіг вночі на вулицю з рушницею, повалив потерпілого на землю і почав бити. Інформацію про цю подію виклав заступник начальника Хмільницького відділу поліції Олександр Рибак в Facebook.

Новина викликала чималий резонанс у місцевих ЗМІ, в пресі пригадали "Справу Лозінського" - ще одного народного обранця, засудженого за вбивство місцевого жителя.

З самого початку депутат відмовився співпрацювати зі слідством і добровільно видати зареєстровану мисливську зброю. Незважаючи на це, справу явно спробували "зам'яти". За словами місцевих жителів, Руслан Терещук - креатура народного депутата від 13-го виборчого округу Петра Юрчишина.

Громадські активісти в Хмільнику в найближчі дні планують провести мітинг, щоб закликати чиновника до відповідальності. Місцеві жителі стурбовані не тільки кричущим інцидентом, але і невиразною реакцією правоохоронців.

"Ми не хочемо чекати, поки йому спаде на думку почати полювання на громадян, - каже голова ініціативної групи "Чистий Хмільник" Роман Луговський - Якщо Терещука не покарали за законом, він і подібні йому відчують безкарність і тоді свавілля не зупинити".

Зараз ви читаєте новину «Депутат Хмільницької міськради Терещук намагається уникнути відповідальності за побиття жителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути