четвер, 25 серпня 2016 15:54

Деканоідзе пообіцяла розібратися з миколаївськими поліцейськими

Деканоідзе пообіцяла розібратися з миколаївськими поліцейськими
ua.censor.net.ua

Голова Нацполіції Хатія Деканоідзе пообіцяла, що винні у вбивстві миколаївця Олександра Цукермана не зможуть уникнути покарання.

Про це вона написала у Facebook.

"Сьогодні постараюся зустрітися з рідними, щоб висловити співчуття особисто. Я даю слово, що завершити слідство і покарати винних - єдина позиція НПУ, ГПУ і МВС, ніхто не прикриватиме своїх. Розраховуємо, що суд ухвалить відповідне рішення. Всі відділення поліції у Кривому Озері розформовано, наказ підписаний. Керівником відділення буде патрульний поліцейський, командир роти з Миколаєва Олександр Горпинич", - повідомила вона.

За її словами, сьогодні змінять керівний склад поліції Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаєвські поліцейські не зможуть відбілити "честь мундира" - Аваков

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня у Кривому Озері за суперечливих обставин помер 31-річний Олександр Цукерман. Місцеві жителі вважають, що працівники поліції забили його до смерті на очах у дружини, матері і 2 дітей.

Спочатку на виїзд вирушили 3 поліцейських, проте чоловік пручався, і для його затримання відправили ще 3 правоохоронців. У результаті "заходів фізичного впливу" Цукерман помер.

Поліція відкрила кримінальне провадження за перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу. Причетних до інциденту поліцейських відсторонили від служби.

Зараз ви читаєте новину «Деканоідзе пообіцяла розібратися з миколаївськими поліцейськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути