Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2022 01:10

Данілов: Переломний момент у війні з Росією вже настав, переговорів на умовах РФ не буде

Данілов: Переломний момент у війні з Росією вже настав, переговорів на умовах РФ не буде
Данілов вважає, що переломний момент у війні з РФ вже настав. Фото: rnbo.gov.ua

Попри те, що Росія вимагає від України згоди на переговори, щоб Україна здала свої державні інтереси, переговорів на російських умовах не буде. Переломний момент у війні вже настав.

Якщо РФ хоче завершити війну, президент РФ Володимир Путін повинен забрати своє барахло та чмобіків з України, вивести їх на кордон 1991 року і після цього можна буде говорити про якісь переговори, заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в коментарі 24 каналу.

"Питання нашої перемоги і якою вона буде - питання часу, зараз Росія з усіх боків намагається вийти з нами на переговори, щоб взяти паузу, щоб зібратися знову" - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росію боятися категорично не треба" – в ОП емоційно звернулися до Заходу

Але, за словами Данілова, Україна зацікавлена поставити остаточну крапку в російському питанні, оскільки вона захищає не тільки свої свободу і майбутнє, але і всієї Європи теж.

"Ми будемо боротися, як за свою свободу, так і свободу Європи. Ми на це приречені - Така у нас доля. Повинні зробити так, щоб наші діти та онуки врешті-решт не воювали з Росією, повинні поставити крапку" - сказав він.

Раніше Данілов зазначив, що обов'язковою умовою післявоєнних переговорів з новим керівництвом Російської Федерації буде її ядерне роззброєння.

15 листопада президент України Володимир Зеленський представив лідерам "Великої двадцятки" українські пропозиції з 10 пунктів, які повинні зупинити російську агресію і гарантувати Україні безпеку.

Путін не хоче завершувати війну, він хоче взяти паузу, сказав Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Данілов: Переломний момент у війні з Росією вже настав, переговорів на умовах РФ не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути