Ексклюзиви
четвер, 26 травня 2011 17:17

Даішники побили кременчуцького водія через відеокамеру

Даішники побили кременчуцького водія через відеокамеру

Днями в Кременчуку Полтавської області даішники вчинили черговий кримінальний злочин за ст. 365 КК (перевищення влади або службових повноважень). 17 травня 2011 учасник форуму "Дорожнього контролю" побачив автомобіль Державтоінспекції, який стояв з порушенням правил дорожнього руху. Побачивши людину з відеокамерою, працівники ДАІ стали відразу погрожувати.

Інспектор Фесун Сергій Володимирович категорично заборонив автомобілісту його знімати, а його напарник заявив, що якщо водій не прибере відеокамеру його дії будуть кваліфіковані як ст. 185 КУпАП (злісна непокора вимозі працівника міліції) і застосована фізична сила та спецзасоби.

Автомобіліст неодноразово просив працівників ДАІ показати свої службові посвідчення при цьому тримаючи камеру включеною, щоб фіксувати події, що відбуваються. Відмовившись в грубій формі показати документи, інспектори схопили водія й потягли його в свою машину де почали його бити.

"Поруч стояла машина, водій якої розмовляв по телефону. На мої крики про допомогу він підійшов, але почав не захищати мене, а навпаки тиснути, щоб я видалив запис, а не то мене відвезуть у міліцію і дадуть пи..ди", - розповідає потерпілий автомобіліст.

За словами водія, відразу ж після побиття, Фесун зателефонував своєму начальнику.

"Інспектор розповів по телефону, мовляв я хапався за пістолет, порвав йому сорочку. Ну як завжди...",- каже учасник форуму ДК.

Зараз ви читаєте новину «Даішники побили кременчуцького водія через відеокамеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути