Ексклюзиви
неділя, 10 квітня 2022 06:24

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ця ситуація вигідніша нам" - Арестович пояснив, як відбуватимуться бої на Сході України

"Ця ситуація вигідніша нам" - Арестович пояснив, як відбуватимуться бої на Сході України
Арестович заявив, що російські військові програють у боях на сході, оскільки у них проблеми з постачанням. Фото: facebook.com/alexey.arestovich/

ЗСУ матимуть перевагу в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Проблема лише в тому, що вона реалізовуватиметься повільно.

Про це 9 квітня заявив радник глави Офіса президента Олексій Арестович в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ідуть важко, жодна зі сторін не поступається" - Арахамія про переговори з Росією

"У зоні ООС буде якесь вклинення їх у бойові порядки наших військ, вони просунуться, захоплять якісь там перехрестя та маленькі містечка. Наші війська по них завдадуть удару, і за виснаження сторін можемо стати й ми, і вони. Але ця ситуація в перспективі вигідніша нам. Тому що в них величезні проблеми з постачанням, матеріальні запаси закінчуються, а нам поступово надають і військову допомогу також", – заявив він.

Арестович додав, що ЗСУ матимуть значну перевагу в цій ситуації.

"Тобто ця перевага на місці реалізується, це поступове набуття Збройними силами більшої бойової спроможності, "зеленка", партизани, ССО, які "підточуватимуть" противника, бити по ньому. Оскільки зараз повномасштабна війна й ми необмежені в застосуванні сил і засобів, то поступово переберемо ситуацію на себе", – підсумував Арестович.

Українські військовослужбовці Об'єднаних сил продовжують мужньо та героїчно стримувати навалу агресора. Упродовж поточної доби успішно відбили вісім атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам. Знищили чотири танки, вісім одиниць броньованої та сім автомобільної техніки противника.

Зараз ви читаєте новину «"Ця ситуація вигідніша нам" - Арестович пояснив, як відбуватимуться бої на Сході України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути