Ексклюзиви
субота, 19 вересня 2020 18:17

ЦВК закликають не допустити до виборів КПУ, ОПЗЖ та партію Пальчевського

 

Сьогодні, 19 вересня, "Правий сектор" вийшов під ЦВК з попереджувальною акцією, вимогою якої є заборона КПУ і проросійським партіям брати участь у виборах.

Про це повідомляється на сторінці організацї в мережі Facebook.

Як відомо, у ЦВК прийняли документи від Комуністичної партії України про їх участь в місцевих виборах (в переліку партій під №172, інформація є на офіційному сайті ЦВК.

Під час акції Керівник Київського осередку Політичної партії "Правий сектор" Юрій Гуренко зазначив, що один раз комуністи вже знищили Україну і нагадав про Голодомор. Він також навів відомі слова Жукова "Зачем вооружать этих х*хлов? Чем больше в Днепре потопим, тем меньше придется в Сибирь ссылать!". Невже ми хочемо повторення, дозволим цим відкрито проросійським силам чи мімікуруючим під патріотичні (Перемога Пальчевського) брати участь у виборах?"

  «Правий сектор» вийшов під ЦВК з попереджувальною акцією. Фото: facebook.com/ps.kyiv
«Правий сектор» вийшов під ЦВК з попереджувальною акцією. Фото: facebook.com/ps.kyiv
 
 

Акція завершилася передачою листів до ЦВК, в яких "Правий сектор" вимагає не допустити до виборів проросійські політичні партії - агентів впливу Кремля, а саме КПУ, "Перемога Пальчевського", "Опозиційна платформа - За життя", "Партія Шарія" і "Опозиційний блок" на підставі законодавства України, згідно якого забороняється існування політичних партій, у програмних принципах або діях яких є загроза для територіальної цілісності або безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК закликають не допустити до виборів КПУ, ОПЗЖ та партію Пальчевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути