середа, 24 жовтня 2012 13:31

ЦВК створила портал під вибори, що допоможе "побачити невістку, яку приховує ваш син"

ЦВК створила портал під вибори, що допоможе "побачити невістку, яку приховує ваш син"
Фото: novanews.com.ua

ЦВК створила портал під вибори, що допоможе "побачити невістку, яку приховує ваш син"

В ЦВК презентували інтернет портал на якому кожен громадянин України зможе спостерігати за процесом голосування у день виборів на будь-якій дільниці

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, Генеральний директор компанії CITRONIX, яка забезпечує технічну складову відеоспостереження у день виборів, Катерина Чала запевнила, що відео трансляція дозволить виявляти будь-які порушення під час голосування, і таким чином забезпечить більшу прозорість виборчого процесу.

"Важко повірити, що за 2 місяці нам вдалося створити таку систему. На початку проекту тільки 38% дільниць було покрито належним зв'язком, 62% дільниць — довелося робити з нуля", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На оцінку виборів вплине загальний фон відносин України зі світом - експерт

"Ми створили портал, щоб не тільки кожен українець, а й будь-яка людина з будь-якої точки Землі могла спостерігати за процесом голосування. Це буде сприяти прозорості та демократичності виборів", - додала Чала.

Також вона наголосила, що таким чином можна не тільки спостерігати за самим процесом голосування, а й побачити своїх знайомих в режимі он-лайн. "Якщо ви давно не бачили своїх родичів, які живуть далеко, якщо ви не бачили майбутню невістку, яку приховує ваш син, то ось тут на цьому порталі ви можете це зробити. Система дуже проста", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК вирішує, де голосуватиме Тимошенко: у колонії чи лікарні

Окрім того, в рамках презентації показали відеоролик з рекламою порталу, в якому молодий хлопець освідчується дівчині і розповідає бабусі, як зайти на портал з відео трансляцією, аби вона могла пробачили невістку в он-лайн.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК створила портал під вибори, що допоможе "побачити невістку, яку приховує ваш син"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути