понеділок, 05 листопада 2012 17:40

ЦВК прийняла до розгляду протоколи зі скандального 94 округу

ЦВК прийняла до розгляду протоколи зі скандального 94 округу
Фото: uainfo.censor.net.ua

ЦВК прийняла до розгляду протоколи зі скандального 94 округу.

Після представлення протоколів головою 94 округу, заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна заявила, що данні протоколів не співпадають з волевиявленням громадян.

"В даному окрузі відбувався розбійний напад, який відбувся за допомогою суддів. Зараз ЦВК пропонується освятити цей розбій", - сказала Усенко-Чорна.

Після цього зала, де були присутні члени інших ОВК, міжнародні спостерігачі, журналісти та представники партій, п'ять хвилин аплодували.

Голова ЦВК Володимир Шаповал нагадав присутнім, що вони не в театрі, а на засідання державного органу. Після цього заступник голови ЦВК Андрій Магера запитав у голови 94 ОВК: "Це нормальне явище, коли у 15 тисяч виборців забирають право голосу. В моєму розумінні ті цифри які є, вони є недостовірними", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Луценка обурена рішенням суду щодо його прав

Представник ВО "Свобода" в ЦВК Олег Махніцький нагадав, що коли прийде новий парламент до влади, він буде звертатись до прокуратури, щоб вона порушила кримінальну справу щодо дій цієї ОВК. В свою чергу, представник ВО БЮТ Руслан Князевич заявив: "Суд встановив факт недопуску офіційних спостерігачів від ПР правоохоронними органами до дільниць. Ви колись бачили спостерігачів від ПР, яких не допустили до дільниці? При цьому вони поставили свої підписи під протоколами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК не прийняла документи з рук Губського - у Каневі готують "гідну зустріч"

В свою чергу Михайло Охендовський пообіцяв, що ЦВК буде приймати рішення з урахуванням актів і документів, а не лише на основі протоколів.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК прийняла до розгляду протоколи зі скандального 94 округу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути