пʼятниця, 09 листопада 2012 17:34

ЦВК прийняла до розгляду протоколи 223 округу

ЦВК прийняла до розгляду протоколи 223 округу
Фото: news.liga.net

ЦВК прийняла до розгляду протоколи 223 округу.

Як повідомляє кореспондент Газети, під час засідання ЦВК виступили кандидат у нардепи по 223 округу від ВО "Свобода" Юрій Левченко, представник Віктора Пилипишина Андрій Лісовський, ще один кандидат від цього округу Вадим Гладчук, кандидат від опозиції по 194 Микола Булатецький та представники різничих політичних сил в ЦВК.

Голова ЦВК Володимир Шаповал перед тим, як голова ОВК 223 Ольга Гагаріна зачитала результати протоколів, привітав колег з тим, що вони нарешті прибули. "За ті 11 днів, тільки й чути про окружну комісію негатив. Зміна голови пішла на користь. Було прийнято рішення ЦВК про складення протоколів до 15 години сьогоднішнього дня. Сумніваюся, що члени комісії спали цю ніч", - повідомив заступник голови ЦВК Андрій Магера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставку робили на Кличка, але він "здувся" - Чорновіл

Коли надавали слово представникам політичних сил в ЦВК, Шаповал нагадав їм "ми не намагаємося перетворювати засідання ЦВК в мітинги". "Комісія привезла протоколи лише з частковим перерахунком голосів. Думаю, що правоохоронних органам не буде складно встановити, хто робив фальсифікації. Вони робилися вже в приміщенні ОВК", - додав представник ВО Свобода в ЦВК Олег Махницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Об'єднаній опозиції розповіли, що вони думають про "коаліцію від Азарова"

Члени ЦВК проголосували за те, щоб надати слово довіреній особі Віктора Пилипишина, який не мав на це права. Він сказав: "Проти Пилипишина застосовувати технології не лише під час передвиборчої кампанії, але й після того, як вже були проведені вибори. Зіпсовані бюлетені були не лише в пакетах, де знаходилися голоси за Левченка, але й в тому числі і за інших кандидатів", - підкреслив Лісовський.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК прийняла до розгляду протоколи 223 округу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути