Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2019 08:37

ЦВК поставила крапку у питанні офіційних дебатів

ЦВК поставила крапку у питанні офіційних дебатів
Сліпачук наголосила на обов'язковості проведення дебатів на Суспільному. Фото: golos.com.ua

Кандидати у президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко повинні провести офіційні дебати за кошт держави у студії Суспільного.

Про це повідомила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук, передає "РБК-Україна".

"Звертаю вашу увагу на існуючу постанову ЦВК від 5 травня 2014 року № 472, якою встановлено місце проведення дебатів. Там лише вказана стара адреса на вулиці Мельникова, яка зараз - Юрія Іллєнка. Але адреса та ж сама. Це вже приміщення Суспільної телерадіокомпанії. Саме там мають проводитись дебати. Це теледебати, які мають бути обов'язково проведені у відповідності до законодавства...

Важливою характеристикою цих дебатів є те, що вони оплачуються з коштів державного бюджету, розпорядником яких є ЦВК. Безумовно, ці кошти були закладені ще у 2018 році. Це частина виборчого процесу", - сказала Сліпачук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі вибухнули креативом на аналізи Зеленського та Порошенка

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо. І закликав пройти медичну експертизу.

Порошенко погодився зустрітися на НСК "Олімпійський". Згодом глава держави заявив, що чекає свого опонента для дебатів на "Олімпійському" 14 квітня.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК поставила крапку у питанні офіційних дебатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути