вівторок, 17 листопада 2020 23:04

ЦВК отримала дані про перемогу чотирьох мерів

ЦВК отримала дані про перемогу чотирьох мерів
У другому турі були обрані голови семи міст. Фото: cvk.gov.ua

Центральна виборча комісія оприлюднила результати повторного голосування на виборах мерів у чотирьох із семи міст, де другий тур відбувся 15 листопада.

Так, міським головою Херсона обраний народний депутат Ігор Колихаєв, якого підтримали 34125 виборців (63,59%). Про це свідчать дані на сайті ЦВК.

Як зазначається, мером Краматорська (Донецька обл.) став директор з маркетингу та збуту ПАТ Енергомашспецсталь, самовисуванець Олександр Гончаренко, за якого віддали голоси 18686 чоловік (57,85%).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причину найнижчої за 10 років явки на виборах

"Жителі Кам'янця-Подільського (Хмельницька обл.) підтримали голову місцевої організації ВО Свобода Михайла Посітка (15404 голосів, або 58,33%). У місті Українка (Київська обл.) обраний мером кандидат від партії Європейська солідарність, директор ТОВ Азбор Олександр Туренко (2852 голосів, або 51,5%)", - йдеться в повідомленні.

15 листопада відбулося повторне голосування з виборів міських голів у 4 обласних центрах - Одесі, Сумах, Луцьку і Херсоні.

За даними екзитполу Київського міжнародного інституту соціології, в Одесі перемагає чинний мер Геннадій Труханов - 56,7% голосів виборців. Кандидат від ОПЗЖ, нардеп Микола Скорик — 40,9%. Соціологи опитали 2126 виборців на 40 дільницях, похибка не перевищує 3−4%.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК отримала дані про перемогу чотирьох мерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути