четвер, 26 березня 2009 12:59

Чутки про відставку глави КС не підтвердились

Чутки про відставку глави КС не підтвердились

Голова Конституційного Суду України Андрій Стрижак подав у відставку. Таку інформацію розмістив "Обозреватель, посилаючись на своє джерело.

Водночас у прес-службі глави КС заперечили цю інформацію. За словами його прес-секретаря, Андрій Стрижак перебуває у відпустці з 23 березня по 6 квітня.

Нагадаємо, Стрижака обрали главою КСУ 10 липня 2007-го на спеціальному пленарному засіданні Конституційного Суду України.

Як відомо, на даний момент в ЗМІ обговорюється скандал, в якому замішаний син глави КСУ. Він потрапив в автомобільну аварію на Lamborgini, яка належить футболісту Каладзе.

Аварія сталася на об"їзній дорозі Ужгорода. Машина Lamborghini Murcielago вартістю 200 тис. євро злетіла з дороги і врізалася в земляний вал. Ніхто не постраждав. Каладзе підтвердив те, що в аварію потрапила його машина. "А керував нею мій близький друг — Андрій Стрижак, - сказав футболіст. - Він попросив покататися, я віддав ключі".

З його слів, "ламборджині" вже відвезли після аварії до Італії на ремонт. Андрій Стрижак зателефонував і повідомив Каладзе про ДТП того ж вечора, у п"ятницю.

За матеріалами: Gazeta.ua, Обозрєватель
Зараз ви читаєте новину «Чутки про відставку глави КС не підтвердились». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути