Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 10:25

Човни "Братства" заблокували кораблі НАТО в Одесі

Десять човнів організації "Братство" перекрили в понеділок вранці вихід з порту Одеси, в якому розташовані іноземні військові кораблі, з метою не допустити останні до участі в навчаннях НАТО "Сі-Бриз 2008".

Як повідомила прес-служба організації "Братство" в понеділок, в даний час 3 човни вже узяли під контроль військові альянсу, останні продовжують блокувати порт.

Навчання НАТО в Одесі супроводжуються численними акціями протесту з боку місцевого населення.

Як повідомлялося, 14-26 липня в Одесі проходять міжнародні навчання "Сі Бриз-2008". Активна фаза навчань запланована на території Одеської, Миколаївської областей і в Криму.

У навчаннях цього року візьмуть участь військовослужбовці всіх видів ЗС України. Окрім України в маневрах беруть участь представники 15 країн: Азербайджану, Бельгії, Вірменії, Великобританії, Грузії, Греції, Данії, Канади, Латвії, Македонії, Німеччини, США, Туреччини, Франції. В рамках українсько-американських навчань "Сі-Бриз-2008" до України прибудуть до 1 тисячі військовослужбовців США і інших країн, до 15 кораблів, 2 підводних човни, до 4 транспортних літаків і літаків базової патрульної авіації, до 4 вертольотів, повідомляє Цензор.Нет.

Зараз ви читаєте новину «Човни "Братства" заблокували кораблі НАТО в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути