вівторок, 10 квітня 2007 11:57

Чорновіл: Закони діятимуть і без підпису Ющенка

Якщо Президент України Віктор Ющенко відмовиться підписувати або ветувати закони, прийняті Верховною Радою, вони набудуть чинності за 15 днів після ухвалення за підписом голови ВР Олександра Мороза. Про це в інтерв"ю журналістам сказав народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл. Він зазначив, що подібним чином ухвалені документи будуть обов"язковими для виконання Кабінетом міністрів та іншими установами.

Чорновіл зазначив, що сьогодні правляча коаліція утримується від жорстких політичних дій, "які поставлять Президента кінцево у глухий кут", бо ще сподівається на можливі переговори. Разом із тим, депутат наголосив, що якщо протистояння почне загострюватись і переговори стануть неможливими, депутати правлячої коаліції можуть почати приймати закони "Про Президента України", "Про Раду національної безпеки і оборони" та ін., які через 15 днів за підписом голови ВР наберуть чинності. "І таким чином, фактично всі структури, важливі для Президента, будуть дійсно нейтралізовані абсолютно законним шляхом", - наголосив Чорновіл, передає РБК.
Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Закони діятимуть і без підпису Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути