пʼятниця, 16 вересня 2011 12:41

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Чорновіл: Кучму залякали, аби він знову не пішов у президенти

Чорновіл: Кучму залякали, аби він знову не пішов у президенти

Народний депутат Тарас Чорновіл не виключає, що влада почала активно розслідувати справу про вбивство Георгія Гонгадзе, щоб налякати Леоніда Кучму і не дати йому знову піти в президенти.

Так, відповідаючи на запитання, навіщо влада зараз підняла цю справу, Чорновіл зазначив: "Думаю, тут скомбіновано букет з кількох обставин. Були легітимізовані плівки Мельниченка, і можна було їх масово використовувати, але потім багато хто став більш слухняним, і більше їх використовувати не довелося . А може, й використовували "нишком".

"Ще один варіант - придушили на Пінчука, а в основному - на Кучму", - припустив Чорновіл в інтерв'ю "Главкому".

Він зазначив, що зараз почався "дивний процес "тупої ностальгії"- почали нудьгувати за Сталіним, за радянської влади і за тим же Кучмою".

"Люди дуже швидко забувають погане, а згадують хороше. Не тому що їм було краще жити, а тому що років було трохи менше і болячок також. І на тій ностальгії Кучма знову почав робити політичний імідж - давати коментарі, з'являтися на людях, і дехто заговорив, чому б Кучма знову не міг піти в президенти. Все це, звичайно, дуже ілюзорно, але Кучму дуже залякали, він перестав коментувати політичні процеси і знову притих. Плюс показали світові, що залучили до відповідальності колишнього президента ", - сказав Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Кучму залякали, аби він знову не пішов у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути