Ексклюзиви
вівторок, 09 березня 2010 20:40

Чорновіл: Яценюк кинув на гроші своїх людей

Чорновіл: Яценюк кинув на гроші своїх людей

Позафракційний депутат Тарас Чорновіл заявив, що лідер Фронту змін Арсеній Яценюк не розрахувався з тими, хто працював на нього на виборах. Про це Чорновіл сказав у програмі Шустре Live.

Відповідаючи на запитання, про що міг говорити Янукович з Яценюком та Тігіпком під час сьогоднішньої зустрічі Чорновіл сказав, що не знає, бо не консультувався з цього приводу ні з одним, ні з іншим.

"Вони є самостійними політиками. Очевидно, що та розмова напередодні формування уряду може свідчити про те, що є якась надія, що у новому уряді буде не тільки квотний принцип, а й професійний", - припустив Чорновіл.

Він сказав, що не знає, чи погодився на якусь з пропозицій Януковича Тігіпко.

Після чого досить різко висловився про Яценюка: "Арсеній Яценюк напевне уявляє себе тільки президентом або, принаймі, прем"єр- міністром. Але нехай спочатку розрахується з тими людьми, які працювали на нього на виборах. А він там купі людей просто не заплатив. На нього там збираються і в суд подавати. Тому нехай спочатку з цим розрахується".

Нагадаємо, що 9 березня Арсеній Яценюк відмовився від "високої посади" у майбутньому уряді і заявив про свій перехід в опозицію. Перед цим він мав розмову з президентом Віктором Януковичем.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Яценюк кинув на гроші своїх людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути