Ексклюзиви
середа, 15 червня 2022 14:40

Чому не потрібно вірити у швидку смерть Путіна - Андрусів дав пояснення

Чому не потрібно вірити у швидку смерть Путіна - Андрусів дав пояснення
Чутки про швидку смерть президента РФ Володимира Путіна демотивують людей. Фото: eastnews.ua

Інформаційні вкиди про смерть чи хворобу президента РФ Володимира Путіна працюють на Кремль.

Люди замість боротьби чи допомоги армії починають чекати смерті диктатора, каже радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів, передає "24 канал".

Офіційних підтверджень його хвороби нема, є лише чутки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна є охоронець, який за кордоном збирає за ним фекалії - ЗМІ

"Такі інформаційні операції Кремля сіють недовіру до ЗМІ та всіх, хто поширює повідомлення. Адже після таких публічних заяв виявляється, що Путін "живее всех живых", як кажуть росіяни про своїх вождів. У такий спосіб Росії вдається нівелювати вплив інформаційних ресурсів", - каже радник.

Щоразу перед появою Путіна на публіку з'являється інформація про його важкий стан. Востаннє перед відкриттям Петербурзького форуму поширили інформацію про те, що Путін в комі. Андрусів порадив не довіряти таким чуткам.

Голова української розвідки Кирило Буданов заявив, що, попри важкі хвороби, серед яких онкологічна, Володимир Путін зможе прожити ще кілька років. Він підтвердив інформацію, що в російського лідера рак і декілька інших недуг.

Президент Росії Володимир Путін у квітні пройшов курс лікування від раку. Хвороба в нього запущена. У березні на російського лідера скоїли замах.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відреагував на чутки про важкий стан здоров'я президента Росії. Він спростував будь-які захворювання.

8 червня речник Кремля Дмитро Пєсков сказав, що в червні не проводитимуть щорічну пресконференцію Путіна, однак не пояснив причини.

Зараз ви читаєте новину «Чому не потрібно вірити у швидку смерть Путіна - Андрусів дав пояснення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути