пʼятниця, 19 березня 2010 10:07

Чоловік Ульянченко призначений заступником Табачника

Чоловік Ульянченко призначений заступником Табачника
Віктор Івченко, який очолював Державне агентство з питань інвестицій та інновацій у 2005-2009 роках, призначений заступником міністра освіти і науки України.

Відповідне розпорядження Кабінету міністрів прийнято 17 березня і оприлюднено в четвер.

Міністерство освіти і науки в уряді Азарова очолює Дмитро Табачник.

"Віктор Івченко - чоловік Віри Ульянченко, глави адміністрації Ющенка…У мене немає упереджень, політичних шор проти будь-якої фігури", - сказав Табачник.

"Віктор Івченко збирається займатися державним інноваційно-інвестиційним розвитком, і з цієї точки зору буде координувати свою роботу з високотехнологічними агентствами", - зазначив міністр.

"На посаду першого заступника міністра я запросив колишнього першого заступника Станіслава Ніколаєнка (екс-міністр освіти). Борис Жебровський - педагог, один з авторів цікавих новацій в середній освіті Києва, і людина, на мою думку, талановита", - заявив Табачник.

Він також зазначив, що у своїй діяльності на посаді міністра буде "спиратися на широкий загал ректорів, на Національну педагогічну академію, на освітянську громадськість".

Івченко очолив Держінвестицій з дня заснування агентства в 2005 році і звільнився з цієї посади за власним бажанням 5 серпня 2009.

Своє рішення він пояснив лагодиться тодішнім урядом Юлії Тимошенко перешкодами в проведенні реформ і проводиться урядом політикою популізму.

За матерiалами: УНІАН, Інтерфакс-Україна, Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік Ульянченко призначений заступником Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути