пʼятниця, 10 грудня 2010 15:39

Чоловік Герман мовчить як партизан про свою роботу в СБУ

Чоловік Герман мовчить як партизан про свою роботу в СБУ

Чоловік заступниці голови Адміністрації президента Ганни Герман Сергій не хоче говорити, у якому саме відділі в СБУ працює. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Хіба я можу сказати, в якому саме відділі працюю, будучи у відповідній службі? Був запит ЗМІ, я підтвердив місце роботи. Але де саме, як і що я не в праві говорити. Хоча тут немає якихось великих таємниць. Просто є документ, згідно якого я не можу про все розповідати", - зауважив Герман.

За його словами, ініціатива працювати в СБУ належала йому. "В мене певним чином складалися життєві обставини. Ніхто мене сюди особливо не запрошував. Працюю тут недовго – з літа. Я маю досвід. Свого часу був директором департаменту Міжнародного співробітництва та європейської інтеграції міністерства палива та енергетики. Так що прийшов не з середньої ланки. Якби я раптом пішов на кондитерську фабрику, почав торгувати, займатися базарами - це б могло здивувати", - наголосив працівник СБУ.

"Я займаюся аналітичною роботою. Вона схожа з тим, чим до певної міри займається міністерство закордонних справ", - додав Герман.

До останнього часу Сергій Герман був дипломатом середньої ланки. Зокрема, він працював в консульстві України в Гданську, першим секретарем і радником посольства України в Польщі, а також радником посольства в Грузії.

Після перемоги Віктора Януковича Сергій Герман вибрав інший напрямок своєї діяльності. Сама Ганна Герман цей факт усіляко приховувала.

Зокрема, нещодавно в інтерв'ю одному з друкованих ЗМІ заступник голови АП заявила: "Для мене кар'єра - це не посада і не звання, а можливість робити ту справу, яку любиш. У цьому ми з чоловіком однодумці: він працює в одному дуже серйозному аналітичному центрі".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Герман мовчить як партизан про свою роботу в СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути