Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 15:20

Члени ЦВК попросили Шаповала звільнитися першим

Члени Центральної виборчої комісії не бачать підстав для своєї відставки. Таку думку висловили заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна і секретар ЦВК Тетяна Лукаш.

"Власне кажучи, я не бачу підстав для цього. Перш, ніж робити такі заяви, потрібно самому показати приклад. Я думаю, що серйозних намірів (щодо відставки) ніхто не мав", - сказала Усенко-Чорна.

Заступник голови ЦВК повідомила, що голова Володимир Шаповал дійсно сьогодні на нараді озвучив ініціативу про відставку ЦВК у повному складі. "Але це питання не обговорювалося детально, не було зроблено якихось конкретних пропозицій членам ЦВК. Питання стояло в риторичній площині", - пояснила вона.

У свою чергу секретар ЦВК Лукаш назвала ініціативу Шаповал його особистою думкою. "Мене все влаштовує в Центральній виборчій комісії. Це нагнітання проблеми. Ми працюємо", - сказала вона.

13 березня, голова Центральної виборчої комісії Шаповал закликав усіх членів ЦВК подати у відставку. При цьому Шаповал підкреслив, що відставка всіх членів ЦВК була б найприйнятнішим виходом із ситуації, що склалася. Шаповал також зазначив, що навіть якщо члени ЦВК не підтримають його пропозиції, він має намір написати заяву про звільнення за власним бажанням, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Члени ЦВК попросили Шаповала звільнитися першим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути