середа, 16 листопада 2011 13:33

Чиновників Львова масово перевіряють на брехливість та освіченість

Чиновників Львова масово перевіряють на брехливість та освіченість

Серед львівських чиновників справді зустрічається така практика, як незаконне отримання дипломів або неправдиве інформування про свою освіту.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив секретар Львівської міської ради, свободівець Василь Павлюк.

Зокрема, за його словами, подібні інциденти виникли навколо колишніх керівника Управління освіти та заступника начальника земельного Управління Львова.

"Зараз триває слідство. Стверджувати, чи фальшиві в них дипломи, я не можу, але інформація така була", - зауважив Павлюк.

Він пояснив, що наразі відбувається перевірка усіх чиновників виконавчих органів влади Львова, зокрема, дійсність їхніх дипломів, навчання у вказаних вузах, отримання необхідної освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівський чиновник роками працював з фальшивим дипломом

Разом з тим, націоналіст підкреслив, що представники ВО "Свобода" не працюють у виконавчих органах влади міста і є лише депутатами.

"Коли вони заповнювали свої анкети, то вказували свою освіту. Але депутат може закінчити і три класи. У нього немає обмежень і вимог до освіти, як у чиновника, який влаштовується на роботу до державного виконавчого органу влади. Останній зобов'язаний подавати свій диплом, мати профільну освіту, адже він на цій посаді отримує гроші. Депутати за свою роботу від держави грошей не отримують", - наголосив Павлюк.

За словами депутата, на сьогоднішній день більшість чиновників Львова є позапартійними, у минулому ж це були переважно представники "Нашої України" та БЮТу.

"Зараз вони відмежовуються від цих партій, адже так зручніше. Мер Львова (Андрій Садовий - ред.) так само говорить сьогодні, що він позапартійний. Але на останніх місцевих виборах Садового підтримала Республікансько-християнська партія", - уточнив Павлюк.

Слід зауважити, мер Львова Андрій Садовий повідомив, що у Львівській міській раді виявлено 5 дипломів посадовців, які не відповідають вимогам. За його словами, ще не отримано підтвердження 120 дипломів чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Чиновників Львова масово перевіряють на брехливість та освіченість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути