середа, 24 серпня 2022 10:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Чим закінчиться війна - у День Незалежності Зеленський зробив заяву

Чим закінчиться війна - у День Незалежності Зеленський зробив заяву
За словами Володимира Зеленського, українці піднімуть руки вгору лише один раз - коли святкуватимуть перемогу всією Україною. Фото: скрін з відео

Україна не торгує своїми землями і своїми людьми. А війна закінчиться лише нашою перемогою.

Будь-які поступки та компроміси з агресором – виключені. Про це у відеозверненні з нагоди Дня Незалежності України заявив президент Володимир Зеленський.

"Що для нас кінець війни? Раніше ми говорили: мир. Зараз кажемо: перемога. Для нас Україна - це вся Україна. Усі 25 регіонів, без будь-яких поступок чи компромісів. Ми не знаємо цих слів, вони були зруйновані ракетами 24 лютого", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пів року тому Росія почала повномасштабну агресію – і отримала "по зубах"

За його словами, українці піднімуть руки вгору лише один раз - коли святкуватимуть перемогу всією Україною.

Президент наголосив, що Донбас - це Україна.

"І ми повертатимемо його, хай яким буде цей шлях. Крим – це Україна. І ми його повертатимемо. Хай яким буде цей шлях", - додав Зеленський.

Він також звернувся до росіян.

"Не хочете, щоб ваші солдати гинули? Звільніть наші землі. Не хочете, щоб ваші матері плакали? Звільніть наші землі. Ось такі прості й зрозумілі наші умови", - сказав президент.

Цьогорічний День Незалежності України припав на 182 день повномасштабної війни Росії проти нашої держави. Шість місяців нас намагаються знищити, але українці нині – це вільний народ незалежної України, сказав у відеопривітанні з Днем Незалежності президент України Володимир Зеленський.

Цьогоріч День Незалежності України відбуватиметься без урочистостей і з новими обмеженнями в регіонах. Через загрозу ракетних ударів з боку Російської Федерації українців закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги й іти в укриття.

Зараз ви читаєте новину «Чим закінчиться війна - у День Незалежності Зеленський зробив заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути