Ексклюзиви
середа, 13 квітня 2022 13:50

"Цифрова блокада відкине Росію на 30 років назад" - Федоров

"Цифрова блокада відкине Росію на 30 років назад" - Федоров
Росія не має перспектив в розвитку IT-індустрії. Фото: ukrinform.ua

Цифрова блокада дозволяє відкинути Росію на 30 років назад. Хоча та країна і так практично не розвивається в цьому напрямку.

Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

"Зараз Україна схожа на IT-компанію, а Росія - на іржавий радянський танк, який впевнено йде до повної залізної завіси. Ми продовжуємо робити все, щоб технологічні компанії виходили з ринку РФ. Цифрова блокада дозволяє відкинути Росію на 30 років назад", - сказав Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Технології дозволяють знайти кожного - Федоров про розпізнавання облич російських окупантів

Путін і його соратники досить відстали від інших країн. Намагаються якось протидіяти тій еволюції, яка зараз відбувається у світі.

"Вони не розуміють, що майбутнє за технологіями, відкритими технологічними країнами, де живуть креативні люди, є віртуальна валюта, а розвиток усіх процесів стрімкий і гнучкий".

Українці навчилися використовувати штучний інтелект для пошуку в соціальних мережах акаунтів мертвих російських загарбників за фото трупів. Тож військові ЗСУ можуть повідомити про смерть їхнім друзям. Розвіюють міф про "спецоперацію", на якій "немає строковиків" і де "ніхто не вмирає".

За допомогою штучного інтелекту відшукали родичів російських убивць, які безжально тероризували й вбивали мешканців Бучі. Їм написали в соцмережах і показали фото вбитих. На що ті відповіли: "Смерть националистам", "Иди нах*й. Я тут причем", "Я за Россию".

Зараз ви читаєте новину «"Цифрова блокада відкине Росію на 30 років назад" - Федоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути