четвер, 01 листопада 2012 16:46

"Ці вибори здивували величезною кількістю невмілих фальсифікаторів" - Усенко-Чорна

"Ці вибори здивували величезною кількістю невмілих фальсифікаторів" - Усенко-Чорна
Жанна Усенко-Чорна. Фото: rbc.ua

ЦВК досі не отримала результатів голосування з 14-ти одномандатних округів. Про це під час брифінгу сказала заступник голови Центрвиборчкому Жанна Усенко-Чорна.

"На четвертий день є 14 одномандатних округів, відносно яких ЦВК електронними засобами не отримала відомостей про результати голосування. Це засвідчує те, що над результатами волевиявлення громадян активно працюють", — сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЦВК розповіли про ставлення до відеокамер на дільницях

Також заступниця зауважила, що у багатьох комісіях мають місце розбіжності між кількістю виборців, які взяли участь у голосуванні в одномандатному окрузі, і на загальнодержавному рівні.

У членів ЦВК також є сумніви щодо голосування на спецдільницях, зокрема Усенко-Чорна особисто звертатиметься до прокуратури щодо голосування на спецдільницях Львова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахунок голосів виборців вступив у жахливу фазу - ЦВК

Вона, зокрема, зауважила, що ці вибори стали несподіванкою з точки зору того, наскільки невмілими виявилися фальсифікатори.

"Я хочу застерегти і ДВК, і ОВК відносно кандидатів, які вважають себе переможцями, що існують відповідні документи із мокрими печатками і підписами членів ДВК, які засвідчують абсолютно протилежні результати. Як сказав класик, " рукописи не горять", - наголосила Ученко-Чорна.

 

Зараз ви читаєте новину «"Ці вибори здивували величезною кількістю невмілих фальсифікаторів" - Усенко-Чорна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути