четвер, 03 січня 2013 21:58

Чи скасує нова Верховна рада скандальну пенсійну реформу?

Чи скасує нова Верховна рада скандальну пенсійну реформу?
Томенко ФОТО: progolovne.ck.ua

Законопроект про скасування пенсійної реформи стане тестовим для депутатів Верховної Ради 7-го скликання, вважає голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Микола Томенко (фракція во "Батьківщина").

"Абсолютна більшість політичних сил і, очевидно, майже всі мажоритарні депутати обіцяли, що однією з першочергових рішень у Верховній Раді VII скликання буде скасування пенсійної реформи", - передає ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА цитуючи М. Томенко прес-служба "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко: В Україні створено "Уряд мрії Януковича"

Політик зазначив, що якщо всі політичні сили і депутати-мажоритарники виконають свої передвиборчі обіцянки, то в парламенті нинішнього скликання буде 226 голосів для ухвалення даного рішення

"Чи виконають свої обіцянки - покаже голосування", - підкреслив М. Томенко.

На його думку, це голосування буде першим тестом і чітко покаже, скільки депутатів вже в перші місяці роботи Верховної Ради готові піти на обман своїх виборців і відмовитися від своєї передвиборної програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати не мають морального права святкувати Новий рік, поки Азаров не скаже, чи виплатить людям пенсії - Томенко

Депутат зазначив, що абсолютна більшість громадян України виступають проти пенсійної реформи в тій версії, яку запровадив уряд Миколи Азарова і колишня парламентську більшість.

"Цілком очевидно, що Міністерство праці та соціальної політики має сьогодні ініціювати дискусію про те, якою після скасування нинішньої пенсійної реформи повинна бути цивілізована пенсійна реформа", - зазначив М. Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Чи скасує нова Верховна рада скандальну пенсійну реформу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути