неділя, 22 січня 2012 11:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Чоловік Тимошенко піде по Європі просити свободу для дружини

Чоловік Тимошенко піде по Європі просити свободу для дружини

Чоловік екс-прем'єр-міністра Олександр Тимошенко, який отримав міжнародний захист чеського уряду, розпочинає загальноєвропейську кампанію заради звільнення Юлії Тимошенко.

Як повідомила прес-служба Тимошенко з посиланням на "Польське радіо", допомагати йому буде колишній міністр економіки в уряді Юлії Тимошенко, який теж отримав політичний притулок – Богдан Данилишин. Главою кампанії буде донька ув'язненого екс-прем'єр-міністра – Євгенія.

У рамках цієї кампанії Олександр Тимошенко, Євгенія Тимошенко та Богдан Данилишин планують співпрацювати з багатьма організаціями в Чехії та Європі.

"Хочуть не лише примусити владу України звільнити Юлію Тимошенко, але також активізувати опозиційні середовища до боротьби з Віктором Януковичем", - зазначили польські журналісти.

Як відомо, Олександр Тимошенко у грудні 2011 року подав у Празі (Чехія) документи на реєстрацію Міжнародної громадської організації "Батьківщина".

Він зазначив, що почесним президентом МГО "Батьківщина" планується обрати Євгенію Тимошенко, а до складу засновників увійдуть відомі громадські діячі як України, так і країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Тимошенко піде по Європі просити свободу для дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути