понеділок, 04 березня 2013 19:16

"Чинна прокуратура не є українською, а напевно, кегебістська і совєтська" - "свободівець"

"Чинна прокуратура не є українською, а напевно, кегебістська і совєтська" - "свободівець"
На думку нардепа, прокуратура сьогодні служить тим цінностям, які абсолютно йдуть у розріз українським. Фото: molbuk.ua

Нинішні правоохоронні органи намагаються захищати символи і цінності зовсім іншої держави, а не України.

Про це заявив Gazeta.ua народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко, коментуючи інформацію, що Охтирський міськвідділ УМВС у Сумській області розпочав проти нього ще одне кримінальне провадження за фактом пошкодження пам'ятника Леніну в Охтирці.

Зокрема, за інформацією начальника відділу прокуратури Сумської області Михайла Северина, у ході досудового розслідування у цій справі встановлено, що депутат Мірошниченко незаконно заволодів вантажним автомобілем, який належить на правах власності громадянину Б.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Водієві вантажівки я заплатив гроші, і він точно не протестував ні проти чого" - Мірошниченко

"Така інформація від правоохоронних органів з'являється тільки тому, що прокуратура сьогодні намагається захищати символи і цінності зовсім іншої держави, - говорить депутат. - Вона не є українською. А є, напевно, кегебістською і совєтською. Іншими мотивами я не можу пояснити, чому прокуратура сьогодні, замість того, щоб захищати національні інтереси і допомагати депутатам у реалізації в тому числі й указів президента про знесення символів тоталітаризму, вона захищає ці символи".

"Свободівець" також додав: "Очевидно, прокуратура сьогодні служить тим цінностям, які абсолютно йдуть у розріз цінностям Української Держави".

Нагадаємо, 15 лютого депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко разом із групою невстановлених на даний час осіб, застосовуючи вантажний автомобіль марки "ЗІЛ-130", пошкодив пам'ятник Леніну в Охтирці. Тоді Охтирський міськвідділ міліції розпочав кримінальне провадження щодо ч. 2 ст. 296 КК - хуліганство, вчинене групою осіб.

Зараз ви читаєте новину «"Чинна прокуратура не є українською, а напевно, кегебістська і совєтська" - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути