середа, 19 вересня 2012 11:40

"ЧЕСНО": зі 120 кандидатів Партії регіонів - 106 порушників

"ЧЕСНО": зі 120 кандидатів Партії регіонів - 106 порушників
"Регіонали" в обмін на список порушників дали активістам голівку часнику. Фото: podrobnosti.ua

Активісти громадського руху "ЧЕСНО" передали штабу Партії регіонів списки порушників, які є в цій партії.

Про це повідомляє коресподент Gazeta.ua.

Активісти прийшли до офісу Партії регіонів у Києві. На зустріч з ними вийшов народний депутата від ПР Ярослав Сухий та керівник медіадепартаменту партії Ірина Мілиневська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпродзержинську міліція затримала молодиків, що знайшли "бабу з котом"

Зокрема, активісти відзначили, що серед кандидатів у народні депутати від Партії регіонів знайшли 106 порушників зі 120. Переважно ці порушення стосуються невідповідності заповненої декларації реальному рівню життя кандидата, порушення прав і свобод людини, зміна політичної орієнтації, тощо. Поки списки не розголошуються, оскільки рух "ЧЕСНО" хоче надати можливість штабам партій перевірити надану їм інформацію та можливо деяку спростувати. На це дається три дні.

Ярослав Сухий наголосив, що це дуже короткий строк , щоб перевірити інформацію по 106 особам і попросив збільшити його. Однак, активісти пообіцяли враховувати будь-яку інформацію надану партією, але все рівно опублікувати списки через три дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп-"регіонал" грубо наїхав на журналістів, пообіцявши викинути їх камеру

"Ми обов'язково відповімо на ваше звернення, бо ніколи ще не було такого, щоб Партія регіонів не відповідала", - наголосила керівник медіадепартаменту партії.

У свою чергу Сухий попросив журналістів проаналізувати і порушення, які чиняться проти Партії регіонів. Так, зокрема, він розповів, що проти кандидатів від ПР використовується технологія двійників.

Крім інформації щодо порушників, активісти передали в офіс часник як символ своєї організації. А Партія регіонів натомість віддала журналістам пакети з програмою партії та продукцією із символікою ПР. Також у "подарунку" була голівка часнику. Далі активісти планують об'їхати офіси інших партій.

Зараз ви читаєте новину «"ЧЕСНО": зі 120 кандидатів Партії регіонів - 106 порушників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути