субота, 19 листопада 2011 15:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Червоний хрест не поспішає рятувати Тимошенко та Луценко

Червоний хрест не поспішає рятувати Тимошенко та Луценко

Міжнародний комітет Червоного хреста не коментує звернення партії "Батьківщина" з проханням втрутитися в ситуацію зі здоров'ям Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших "політичних в'язнів".

Про це заявив у п'ятницю "Радіо Свобода" представник прес-служби Червоного хреста у Женеві Василь Фадєєв.

"Ми не оприлюднюємо коментарів із приводу конкретних справ. Як правило, і згідно з нашими внутрішніми процедурами, які стосуються всього світу, ми займаємося подібними справами на суто конфіденційних засадах із родинами ув'язнених і владою, якої це стосується", – сказав Фадєєв.

При цьому він повідомив, що наразі Червоний хрест не контактував із родинами Тимошенко і Луценка, але відмовився відповідати на запитання, чи організація має такі наміри.

Українські опозиціонери звернулися раніше в п'ятницю з відкритим листом до міжнародних гуманітарних організацій із закликом допомогти провести діагностику та лікування Тимошенко та інших "політичних в'язнів".

Нагадаємо, вчора заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що у Тимошенко з'явились великі крововиливи на тілі.

Зараз ви читаєте новину «Червоний хрест не поспішає рятувати Тимошенко та Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути