Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 09:44

Червоненко про Ющенка, Кравчука та Тимошенко

Червоненко про Ющенка, Кравчука та Тимошенко
Президент України Віктор Ющенко не збирається вводити в країні надзвичайне положення.

Про це заявив перший заступник глави Київської міськдержадміністрації, екс-глава Національного агентства з питань підготовки Євро-2012 Євген Червоненко в ефірі програми Шустер Live на телеканалі "Україна" у вівторок.

"Скажіть: Ющенко де-небудь сказав про надзвичайне положення? Повірте, я був з ним учора (в понеділок, 23 лютого). Не було нічого", - сказав Червоненко.

Він підкреслив, що в Україні спостерігається перш за все "проблема еліти". "У нас глибока аморальність поєднується з глибокою неписьменністю".

Звертаючись до присутнього в студії екс-президента України Леоніда Кравчука і коментуючи його заяву про необхідність відставки Ющенка, Червоненко зокрема сказав: "Леонід Макарович, я Вас дуже поважаю. Не треба було Вам з цією заявою виходити. Вас, може, - я підозрюю, - несвідомо використовують. З цією заявою".

Крім того, Червоненко повідомив, що з п"ятниці БЮТ проводить "консультації з представниками Партії регіонів про те, щоб знову об"єднатися".

В той же час він підкреслив: "Прем"єр не знає, що робити далі. Тому що доступу до друкарського верстата немає, тому що реально я не маю права говорити, що є дефіцит бюджету".

Раніше повідомлялося, що перший Президент України Леонід Кравчук закликає Президента Віктора Ющенка подати у відставку.

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин, коментуючи заяву першого президента Леоніда Кравчука про необхідність відставки Президента Віктора Ющенка, відзначив, що, очевидно, Леонід Макарович, маючи значний політичний досвід, знає про що говорить".

За матеріалами: Українськаправда.
Зараз ви читаєте новину «Червоненко про Ющенка, Кравчука та Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути