середа, 10 березня 2010 13:32

Чорновіл: Тігіпко заслуговує на крісло віце-прем"єра з економічних питань

Чорновіл: Тігіпко заслуговує на крісло віце-прем"єра з економічних питань

Позафракційний нардеп Тарас Чорновіл, якого вважають наближеними до Сергія Тігіпка, сказав, що той вчинив правильно, погодившись працювати у команді Януковича. Про це нардеп сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Для нього зараз буде правильним кроком щось реалізовувати з того, що він пропонував і може. На мій погляд це правильний крок з його сторони, - зазначив Чорновіл. - З політичної точки зору людина, яка зайняла третє місце на президентських виборах, очевидно, має дбати і про свій статус.

Тобто, якщо це буде роль віце-прем"єра з економічних питань або посада міністра фінансів, - то це нормально для нього. Це той рівень, на який заслуговує Тігіпко. Рівень інших міністерських посад для нього занизький.

Рейтинг Тігіпка треба закріплювати певною роботою і якби дострокові вибори були зараз, тоді йому не слід було погоджуватися на пропозицію Януковича. А так як він бачить, що вибори не в найближчому майбутньому, то в нього є шанс проявити себе і показати, що він може конкретно зробити".

На запитання, чому Яценюк відмовився від пропозиції Януковича, а Тігіпко погодися, Чорновіл сказав: "Яценюк це хлопець, у якого діють поки що наполеонівські комплекси. Він або президент, або прем"єр. Іншого не дано. А Тігіпко достатньо зріла, реалізована людина. Йому вже не треба бавитися у такі ігри. І він реально розуміє що поки, що його перспектива можлива тільки у такому статусі".

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Тігіпко заслуговує на крісло віце-прем"єра з економічних питань ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути