Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 19:43

Черновецький ухилився від сплати 450 млн.грн. податків - Луценко

Черновецький ухилився від сплати 450 млн.грн. податків - Луценко

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що мер Києва Леонід Черновецький ухилився від сплати 450 млн.грн. податків. Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Сільські вісті".

"Всім відомо, як любить київських бабусь столичний мер, дозволяючи собі іноді навіть абсурдні витівки. Але ми встановили факти того, що за дозволом Нацбанку після продажу Черновецьким "Правекс-банку" йому дозволили вивести акції з України на Кіпр, уникнувши таким чином сплати податку, за підрахунками фахівців, в сумі 450 млн.грн".

"Ось це і є реальний привіт київським бабусям не через гречку", - додав Міністр.

За його словами, МВС направило документи до Державної податкової адміністрації й чекає, що в першому кварталі, після заповнення декларацій про витрати, буде мотивоване рішення, що має призвести до порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, на початку лютого акціонери "Правекс-банку" підписали договір про продаж 100% пакету акцій банку групі "IntesaSanpaolo" (Італія). У момент завершення операції ціна акцій складе $750 млн. (3,8 млрд.грн.). 29 лютого Антимонопольний комітет України (АМКУ) дав дозвіл групі "IntesaSanpaolo" на купівлю акцій "Правекс-банку" (Київ).

"Правекс-банк" створений в 1992 році. У структурі банку нараховується більше 575 відділень, більше 2 тис. точок споживчого кредитування. Еквайрінгова мережа представлена 4200 пунктами. За даними Асоціації українських банків (АУБ), на 1 березня чисті активи банку склали 5,442 млрд.грн., кредитний портфель - 5,442 млрд.грн., капітал - 800,7 млн.грн., фінансовий результат - 1,5 млн.грн.

ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Черновецький ухилився від сплати 450 млн.грн. податків - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути