понеділок, 21 липня 2008 18:43

Черновецький шукає найогидніший ларьок

Київська міська державна адміністрація оголошує фотоконкурс на найогидніший МАФ.

Як повідомили у прес-службі КМДА, киянам пропонується надсилати фотографії та адреси малих архітектурних форм, які, на їх думку, заважають або псують зовнішній вигляд того чи іншого мікрорайону на електронну адресу: [email protected].

За дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького, отримана від мешканців міста інформація буде передаватися до Головного управління контролю за благоустроєм – МАФи, які кияни визнають зайвими, будуть демонтовані.

"Ситуація з розміщенням МАФів стає неконтрольованою. З 7 тис. МАФів лише 1 тис. встановлена законно. Ми розпочинаємо активно демонтувати незаконно встановлені малі архітектурні форми, при цьому буде обов"язково враховуватися думка киян", – заявив Л.Черновецький.

Нагадаємо, що нещодавно Київрада прийняла рішення про впорядкування розміщення малих архітектурних форм. Цим рішенням передбачається централізувати повноваження з розміщення МАФів на міському рівні.

Крім того, Київський міський голова доручив ГУ містобудування та архітектури у найкоротші терміни подати пропозиції щодо єдиних правил облаштування МАФів, які встановлюватимуться за дозволом КМДА, та їх зовнішнього вигляду. "Це повинен бути красивий павільйон європейського зразка, він повинен органічно доповнювати існуюче архітектурне середовище", – сказав мер Києва, даючи завдання архітекторам, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький шукає найогидніший ларьок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути