пʼятниця, 05 лютого 2010 11:47

Черновецький сам охоронятиме мерію від гніву киян

Черновецький сам охоронятиме мерію від гніву киян
Київрада має намір створити власне управління безпеки. Про це передає КП в Украине з посиланням на прес-службу Київради.

Як відзначили в прес-службі, управління здійснюватиме координуючу функцію. На повторних торгах із закупівлі послуг на проведення розслідувань і забезпечення безпеки будівлі мерії, призначених на найближчий час, будуть обрані організації, які безпосередньо забезпечать охорону.

Власні органи безпеки в структурі Київради створюються з метою економії коштів, оскільки їм знадобиться менше людей і коштувати вони будуть дешевше, ніж державна або будь-яка приватна охоронна структура, що працює за ліцензією, - пояснили в прес-службі.

Нагадаємо, за інформацією, що з"явилася в пресі, 20 січня секретаріат Київради провів торги із закупівлі послуг на проведення розслідувань і забезпечення безпеки адміністративної будівлі на загальну суму 4,53 млн. грн.

Левову частку цих грошей одержали ТОВ "Центр Економічного забезпечення та охоронно-детективної діяльності "Орлан" і ДП "Агентство професійної безпеки "Атлант".

Проте результати торгів було анулювано.

"Ми навіть не зрозуміли, що відбулося. Наприкінці минулого місяця, після торгів, що пройшли 20 січня, наша компанія святкувала перемогу. Все ж таки нам довірили охороняти такий серйозний об"єкт, як мерія! Але радість виявилася короткочасною - в свіжому випуску спецвідомостей ми побачили інформацію, що результати визнано недійсними і на 16 лютого призначено нові торги", - розповів генеральний директор агентства професійної безпеки "Атлант" Геннадій Насонов.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький сам охоронятиме мерію від гніву киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути