Ексклюзиви
субота, 16 червня 2007 16:32

Черновецький розщедрився на 26 "фордів" для київських лікарень

Сьогодні, до Дня медичного працівника, Київський міський голова Леонід Черновецький урочисто передав міській службі швидкої медичної допомоги ключі від 26 нових машин марки "Форд".

Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За словами Черновецького, "на жаль, колишня влада не передбачила в міському бюджеті на 2005 і 2006 рік жодної копійки на закупівлю автомобілів швидкої медичної допомоги". "Машини марки "Форд" – недорогі та дуже надійні, тому успішно використовуються і в Сполучених Штатах, і в Європі. Їх навіть неможливо порівняти з "Газелями" та "Феніксами" (черкаського виробництва), які закуповувались раніше. В народі ці автомобілі охрестили "хлібовозками", бо належно довести в них хворого до лікарні було дуже складно. Ті ж машини, які ми сьогодні даруємо киянам, оснащені всім належним обладнанням, причому деяке більш високоякісне, ніж у приватних клініках. Переїжджати в них буде значно комфортніше та безпечніше", - зазначив мер.

Він також наголосив, що цими днями має намір встановити муніципальну надбавку до посадового окладу всіх працівників медичної галузі.

"Через низьку оплату праці чимало лікарів і медсестер ладні працювати малярами. Я сподіваюсь за рахунок збільшення зарплати (для багатьох удвічі!) залучати найкращих висококваліфікованих спеціалістів, нехай навіть з інших міст", – сказав міський голова, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький розщедрився на 26 "фордів" для київських лікарень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути