неділя, 16 серпня 2009 21:30

Черновецький розповів іноземній пресі про свою популярність

Черновецький розповів іноземній пресі про свою популярність
Мер Києва Леонід Черновецький дав інтерв"ю впливовому журналу International Herald Tribune, яке є міжнародним виданням New York Times, де спростував критику на свою адресу щодо дивної поведінки.

Черновецький сказав, що він є популярним мером, і що його просто не розуміють.

Журнал навів декілька прикладів ексцентричної поведінки пана Черновецького, серед яких заняття спортом перед телекамерами, прес-конференція в плавках, пропозиція продати свої поцілунки через лотерею, а також випуск платівки, де він сам виконує свої улюблені пісні.

В інтерв"ю виданню мер Києва сказав, що всі хочуть, щоб він пішов з посади, окрім тих, хто його обирав: "Мої виборці - це звичайні люди, і я говорю з ними простою мовою - мовою звичайних людей. Хоча звичайно, я не проста людина".

Видання зазначає, що політика в Україні вже давно перетворилася на якесь шоу, адже через суперечки між президентом і його опонентами у країні досі немає міністрів фінансів і закордонних справ.

Кореспондент, який брав інтерв"ю в офісі мера, каже, що Черновецький видавався дещо "відключеним".

Впродовж майже всього інтерв"ю, що тривало 45 хвилин, він практично жодного разу не подивився на кореспондента, який ставив питання, і переважно дивився у підлогу. Втім він відкинув звинувачення, що зловживає алкоголем або вживає наркотики.

Леонід Черновецький сказав, що не залишить політику: "Я не божевільний. Тиск на мене - ось це справжнє безумство".

В кінці інтерв"ю мер навіть дав пораду кореспондентові International Herald Tribune. Він сказав, що для того, щоб волосся не випадало, потрібно щодня після душу агресивно витирати його рушником.

Нагадаємо, що 13 березня цього року тимчасова комісія Верховної Ради з питань розслідування діяльності київської влади ухвалила рішення про проведення психіатричної експертизи Черновецького.

Після цього київський мер зібрав журналістів у басейні і проплив перед телекамерами 50 метрів, щоб довести, що він психічно притомний.

"Мені майже 60 років. Подивіться на моє тіло, на те, як я висловлюю свої думки - я логічно мислю, філософськи, я кандидат наук, я колишній проректор з науки Київського державного університету. Я блискуче володію своєю мовою", - так описав себе Черновецький, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький розповів іноземній пресі про свою популярність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути