вівторок, 16 лютого 2010 11:39

Черновецький роздасть 234 земельних ділянки, щоб залишитися мером

Черновецький роздасть 234 земельних ділянки, щоб залишитися мером

На найближчій сесії Київради 25 лютого "більшість Леоніда Черновецького і Віктора Януковича хоче одним голосуванням передати 23,4 га землі на 27-му кілометрі Столичного шосе по 10 соток 234-м підставним особам у приватну власність". Про це заявили в прес-службі фракції БЮТ у Київраді.

У БЮТ переконані, що всі 234 громадянина - підставні особи, а сама передача землі є не що іншим, як спроба відкупитися від дострокових виборів мера.

"Чому ми переконані, що це підставні особи? Тому що більше 200 клопотань не містять реєстраційного номера чи дати подання ...", - заявила голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова.

Політик нагадала, що в травні 2007 року цю ж земельну ділянку площею 24,26 га було відведено товариству з обмеженою відповідальністю "ОСТА-ПЛЮС" для експлуатації та обслуговування будівель і споруд на Столичному шосе (27-й км) у Голосіївському районі Києва.

"Вся ця територія належала лісопарковому господарству "Конча-Заспа" і була переведена з категорії земель лісового фонду до земель запасу житлової та громадської забудови, які були вилучені з Програми зеленої зони міста Києва до 2010 року", - йдеться в повідомленні.

"Це рішення настільки зухвале, що виглядає виключно як політичний хабар Черновецького, який має убезпечити його від дострокових перевиборів в травні місяці. А якщо певним бізнесменам справді більше не потрібна ця земля, БЮТ вимагає повернути її територіальній громаді Києва і знову включити в категорію земель лісового фонду ", - зазначила Меліхова.

Депутатська фракція БЮТ також звернулася до Генпрокуратури і МВС розглянути згідно з чинним законодавством зазначені факти маніпуляцій з київською землею.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що у Франції пограбували доньку Леоніда Черновецького. В неї забрали коштовностей на декілька мільйонів.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Черновецький роздасть 234 земельних ділянки, щоб залишитися мером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути